Gotlænderforeningen
Menu
  • Forsiden
    • Tranås 2022
    • Gotland 2024
    • Terapifår
  • Organisation
    • Foreningen
    • Lokale klubber
    • Bestyrelse
    • Bladredaktion
    • Avlsudvalg
    • Historien
    • Vedtægter
    • Brug af logo
    • Formandens beretning
  • Information
    • Træf 2024
    • Informationsmateriale
    • Faglige artikler
    • Inden du køber Gotlandsk Pelsfår
    • Hvorfor Gotlandsk Pelsfår?
    • Priser
    • Litteraturliste
    • Info-video
    • Fårets Dag 2023
      • Sjælland
      • Fyn og øerne
      • Jylland
  • Avlen
    • Racebeskrivelse
    • Mønstring 2025
    • Resultater
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
      • 2003
      • 2002
      • 2000
    • Elitlamm
  • Bluetongue
  • Skind&Uld
    • "Got i Gråt" trøje
  • Links
  • Regler&Skemaer
    • Regler
    • Skemaer
    • Leverprøver
  • Arkiv
  • Kontakt
    • Kontoret
    • Indmeldelse
    • Hjemmesiden
    • Informationsmateriale
    • Bestyrelse og klubber
  • Opskrifter
  • Miljø & Klima
  • Dansk Fåreavl
  • Kalender
  • Markedsplads
  • Web-Shop
  • Kun for medlemmer
    • Nyhedsbrev
      • Seneste Nyhedsbrev
    • Referater
    • Gotlænderbladet
    • Medlemsliste
    • Medlemstilbud fra L&F
    • Klub Fyn
    • Klub Himmerland
      • Skindsyning 2022
    • Klub Midtjylland
    • Klub Nordsjælland
    • Klub Sydsjælland og Lolland-Falster
    • Klub Syd- og Sønderjylland
    • Klub Thy-Mors-Salling
    • Klub Vendsyssel
    • Klub Vest- og Nordsjælland

GOT-OPSKRIFTER

 

1. Amerikansk lam på spyd

2. Arabisk Risgryde

3. Braiseret lammehals

4. Gryde med lam og mynte

5. Græske kødboller med yoghurtsalat

6. Græske kødspid m/ yoghurtsalat og thabouleh

7. Græsk lammegryde

8. Hvidvinsbraiseret lam

9. Indisk lammecurry

10. Irsk stuvning

11. Karry med lam

12. Katalansk lammekølle

13. Kogt lam i dild

14. Krydret lammegryde

15. Lammebov med kartoffelgratin

16. Lam i fad

17. Lam i kål

18. Lammefars med grøntsager

19. Lammegryde med kantareller

20. Lammegryde med karry

21. Lammegryde speciel

22. Lam i kål

23. Lammekarbonader

24. Lammekrebinetter med aubergine

25. Lammekoteletter med peberfrugtsauce

26. Lammekoteletter med champignon

27. Lammekølle provencale

28. Lammelabskovs

29. Lammeragout med timian

30. Lammeskiver med timian

31. Lamme- og abrikosspid

32. Lammesteg med timiankartofler og ratatoulle

33. Letsprængt lammesteg

34. Marineret lammegryde

35. Marineret lammespid med ristede grøntsager

36. Muskatkrydret lammegryde

37. Nem lammekølle i folie

38. Pinnekjøtt

39. Påskesteg

40. Shawarma m/ pitabrød

41. Souvlaki

42. Sprængt lammebov

43. Sprængt lammekølle med lun salat og peberrodsfløde

44. Stegt lammekølle

45. Svampefarseret lammerulle

46. Ungarsk lammegryde

 

"Lam & Får. En koge- og erfaringsbog", Forlaget Klematis.

Gotlænderforeningen
Over Isen Vej 16
7430 Ikast

Tlf. 20297158
Mail: kontoret@gotlam.dk

Kontakt vedr. medlemsskab:

Søren Hansen

Over Isen Vej 16
7430 Ikast

Tlf. 20297158
Mail: kontoret@gotlam.dk

 

Kontakt vedr. hjemmesiden:
Kirsten Grønlund

Mail: kirsteng1962@gmail.com

Facebook