• Forsiden
    • Tranås 2022
    • Gotland 2024
    • Terapifår
  • Organisation
    • Foreningen
    • Lokale klubber
    • Bestyrelse
    • Bladredaktion
    • Avlsudvalg
    • Historien
    • Vedtægter
    • Brug af logo
    • Formandens beretning
  • Information
    • Træf 2025
    • Træf 2024
    • Træf 2023
    • Informationsmateriale
    • Faglige artikler
    • Inden du køber Gotlandsk Pelsfår
    • Hvorfor Gotlandsk Pelsfår?
    • Priser
    • Litteraturliste
    • Info-video
    • Fårets Dag 2023
      • Sjælland
      • Fyn og øerne
      • Jylland
  • Avlen
    • Racebeskrivelse
    • Mønstring 2025
    • Resultater
      • 2025
      • 2024
      • 2023
      • 2022
      • 2021
      • 2020
      • 2019
      • 2018
      • 2017
      • 2016
      • 2015
      • 2014
      • 2013
      • 2012
      • 2011
      • 2010
      • 2009
      • 2008
      • 2007
      • 2006
      • 2005
      • 2004
      • 2003
      • 2002
      • 2000
    • Elitlamm
  • Bluetongue
  • Skind & Uld
    • "Got i Gråt" trøje
  • Links
  • Regler & Skemaer
    • Regler
    • Skemaer
    • Leverprøver
  • Arkiv
  • Kontakt
    • Kontoret
    • Indmeldelse
    • Hjemmesiden
    • Informationsmateriale
    • Bestyrelse og klubber
  • Opskrifter
  • Miljø & Klima
  • Dansk Fåreavl
  • Kalender
  • Markedspladsen
  • Kun for medlemmer
    • Referater
    • Seneste nyhedsbrev
    • Gotlænderbladet
    • Medlemstilbud fra L&F
    • Klub Fyn
    • Klub Himmerland
    • Klub Midtjylland
    • Klub Nord- og Vestsjælland
    • Klub Sydsjælland og Lolland-Falster
    • Klub Syd- og Sønderjylland
    • Klub Thy-Mors-Salling
    • Klub Vendsyssel

GOT-OPSKRIFTER

 

1. Amerikansk lam på spyd

2. Arabisk Risgryde

3. Braiseret lammehals

4. Gryde med lam og mynte

5. Græske kødboller med yoghurtsalat

6. Græske kødspid m/ yoghurtsalat og thabouleh

7. Græsk lammegryde

8. Hvidvinsbraiseret lam

9. Indisk lammecurry

10. Irsk stuvning

11. Karry med lam

12. Katalansk lammekølle

13. Kogt lam i dild

14. Krydret lammegryde

15. Lammebov med kartoffelgratin

16. Lam i fad

17. Lam i kål

18. Lammefars med grøntsager

19. Lammegryde med kantareller

20. Lammegryde med karry

21. Lammegryde speciel

22. Lam i kål

23. Lammekarbonader

24. Lammekrebinetter med aubergine

25. Lammekoteletter med peberfrugtsauce

26. Lammekoteletter med champignon

27. Lammekølle provencale

28. Lammelabskovs

29. Lammeragout med timian

30. Lammeskiver med timian

31. Lamme- og abrikosspid

32. Lammesteg med timiankartofler og ratatoulle

33. Letsprængt lammesteg

34. Marineret lammegryde

35. Marineret lammespid med ristede grøntsager

36. Muskatkrydret lammegryde

37. Nem lammekølle i folie

38. Pinnekjøtt

39. Påskesteg

40. Shawarma m/ pitabrød

41. Souvlaki

42. Sprængt lammebov

43. Sprængt lammekølle med lun salat og peberrodsfløde

44. Stegt lammekølle

45. Svampefarseret lammerulle

46. Ungarsk lammegryde

 

"Lam & Får. En koge- og erfaringsbog", Forlaget Klematis.

Gotlænderforeningen
Over Isen Vej 16
7430 Ikast

Tlf. 20297158
Mail: kontoret@gotlam.dk

Kontakt vedr. medlemsskab:

Søren Hansen
Over Isen Vej 16
7430 Ikast

Tlf. 20297158
Mail: kontoret@gotlam.dk

 

Kontakt vedr. hjemmesiden:
Kirsten Grønlund

Mail: kirsteng1962@gmail.com

Log på

Den side, du prøver at få adgang til, kræver du logger ind

Har du glemt dit kodeord? Anmod om adgang
Afbryd

Anmod om adgang

Anmod om adgang til den beskyttede side

Afbryd

Nulstil kodeord

Har du glemt dit kodeord? Lad os nulstille det for dig.

Afbryd